Proud to be Senior

Morgen gaat een delegatie van 50Plus met het kabinet praten over het belastingplan. Inzet is een miljard voor een hogere AOW.

 

Een delegatie van 50Plus, Henk Krol, Jan Nagel en Martin van Rooijen, gaat dinsdag met Mark Rutte en Lodewijk Asscher praten over steun van 50Plus aan het belastingplan. De politici van 50Plus willen bij het kabinet bereiken dat er 1 miljard van de 5 miljard euro aan lastenverlichting naar de ouderen gaat. Nu gaat alles nog naar de werkenden, daar mag van 50Plus wel een beetje vanaf ten gunste van de ouderen. De ouderenpartij vindt, dat gepensioneerden de afgelopen jaren al veel hebben moeten inleveren en nu ook mogen meeprofiteren van de voorgenomen belastingverlaging.

Volgens de verslaggever van de NOS Ron Fresen is 50Plus voor een meerderheid van het eerste deel van het belastingplan niet nodig, omdat die er toch wel lijkt te komen. Maar ook het CDA wil dat er meer gebeurt voor ouderen en samen met 50Plus zou dat volgens Jan Nagel toch wel eens invloed kunnen hebben op het totale plan.

Nico van Scheijndel

6 juli 2015

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.