Proud to be Senior

Oplossingen

Een dame van rond de 80 jaar heeft zo nu en dan een klankbord nodig om haar financiƫn goed te kunnen beheren. Het valt haar bij het ouder worden steeds moeilijker alle regelgeving en ontwikkelingen zelf bij te houden. Zij krijgt maandelijks bezoek van haar vaste contact persoon en kan wanneer ze daar behoefte aan heeft telefonisch overleg hebben.

Een echtpaar op leeftijd wil het voor elkaar goed regelen, beide hebben ze hulp nodig, beide realiseren ze zich dat ze elkaar in een wankel evenwicht houden dat wegvalt als een van beide opgenomen wordt in een ziekenhuis of erger. Om de toekomst wat meer in de hand te hebben zijn er met ons afspraken gemaakt over de ondersteuning van de thuisblijvende ander.

Een heer van midden zeventig bewoont een groot huis met een grote waarde. De portemonnee van meneer is echter leeg. Hij wil de overwaarde van de woning gebruiken, maar krijgt bij de bank steeds nul op rekest. Wij hebben hem geholpen met een oplossing waar hij een heel prettige oude dag mee heeft.

Een man die na het overlijden van zijn partner wil verhuizen naar een kleinere woning heeft behoefte aan ondersteuning bij het zoeken naar een andere woning. Dat moet wat hem betreft geen kille tocht naar verschillende woningen zijn, hij wil dat het gezellig is en dat hij vanuit een positief gevoel overstapt naar het andere huis dat bovendien als een jas moet passen. Dus selecteren wij geschikte woningen, maken afspreken met makelaars en bespreken bij een diner aan het einde van de dag de bezochte huizen en bereiden een bod voor.

Zo nu en dan helpen we mensen die nog allerhande zaken uit het verleden moeten oplossen. Dat gaat van echtscheiding tot het verdelen van een erfenis. Van een kist vol ongeopende post tot de verkoop van onroerend goed.

Regelmatig worden we gevraagd om executeur van de laatste wil te zijn, dat is vaak het geval wanneer er geen kinderen zijn of wanneer de erfgenamen ver weg wonen. Indien gewenst kunnen we dan bij leven al een klankbord zijn en regelmatig contact met de klant hebben. Zelfs het organiseren van de uitvaart en het in overleg met de betrokkene schrijven van een toespraak voor de uitvaartplechtigheid is mogelijk.

Onze diensten verlenen wij op basis van een uurtarief

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.