Proud to be Senior

Nalatenschappen

Onder de naam Akto biedt Proud to be Senior bv diverse diensten die bij het ouder worden van belang zijn:

* Akto biedt financieel/juridische diensten aan ouderen en over hun nalatenschap. Wij helpen bij het organiseren van het inkomen voor en na een overlijden. Helpen de hoge eigen bijdrage zorg te voorkomen en indien gewenst zijn wij notarieel gevolmachtigde zodat wij samen met u uw belangen zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. verder kunt u ons inzetten voor al die zaken waarbij begeleiding en ondersteuning gewenst is. van ziekenhuis bezoek tot verhuizen, van belastingaangifte tot pensioen bij uw -ex-echtgenoot claimen.

 

* Akto streeft naar langdurige relaties met haar klanten waarin vertrouwen centraal staat

 

* Akto helpt bij vragen over financiën, nalatenschappen, administratieve ondersteuning, de afwikkeling van nalatenschappen voor onze bestaande klanten en alle anderen die vragen hebben bij de afwikkeling van een nalatenschap.

 

* Akto helpt bij vragen over de afwikkeling van nalatenschappen voor onze bestaande klanten en voor alle anderen die vragen hebben over de afwikkeling van een nalatenschap.

Wenst u gebruik te maken van onze diensten, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en de daar aan verbonden kosten.

 

Nicole Goud

Nico van Scheijndel

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.