Proud to be Senior

Met een nieuwe dienst is het voor gescheiden vrouwen gemakkelijker geworden om het pensioen dat ze van hun ex-echtgenoot te goed hebben te ontvangen.

In de periode november 1981 en mei 1995 zijn er ongeveer 300.000 huwelijken ontbonden. Onderdeel van de boedelverdeling bij echtscheiding zijn de pensioenrechten die tijdens het huwelijk zijn opgebouwd. Helaas zijn die pensioenrechten tijdens de verdeling vaak vergeten of onvoldoende goed vastgelegd. Wanneer de pensioenrechten wel zijn verdeeld en vastgelegd is dat voor veel mannen die het pensioen hebben opgebouwd nog geen reden om het pensioen ook daadwerkelijk uit te keren aan hun ex-echtgenoot wanneer ze met (vroeg)pensioen gaan. Veel vrouwen laten het er maar bij zitten om een confrontatie met de ex-echtgenoot te vermijden. of om de lieve vrede te bewaren voor de kinderen. Dat is jammer omdat het pensioen waar ze recht op hebben het bescheiden inkomen kan verruimen.
Om deze vrouwen te helpen is er een nieuwe dienst die deze vrouwen helpt. Recht op pensioen . nu! ondersteunt deze vrouwen en zorgt er voor dat ze krijgen waar ze recht op hebben. Het bedrijf helpt met de eerste brief, de eventuele rechtsgang en incasso. Dus ook wanneer er al en afspraak met de ex-echtgenoot is, maar deze nalatig is met betalen kan dit nieuwe bedrijf helpen.
Voor kinder- en partneralimentatie is er al het LBIO dat er voor zorgt dat ex-partner aan hun verplichtingen voldoen. Tot nu toe was er niets voor ex-echtgenoten en hun pensioenrechten, dat gat is nu met recht op pensioen . nu! gedicht.

Leave a Reply

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.