Proud to be Senior

Hoop voor gepensioneerden

juli 8th, 2015

De delegatie van 50Plus die gisteren met premier Rutte en de minister van Sociale Zaken Asscher hebben gesproken hebben het gesprek optimistisch verlaten, hoop voor de gepensioneerden.

 

De parlementariƫrs van 50Plus, Krol, Van Rooijen en Nagel hebben gisteren een gesprek met de premier en de minister van Sociale Zaken gehad. Onderwerp van het gesprek was het belastingplan 2016 en in het bijzonder de belastingverlaging van 5 miljard euro. Het kabinet heeft steun in de Eerste Kamer nodig voor haar belastingplan en al verwacht ze niet dat veel oppositiepartijen tegen de lastenverlichting durven stemmen, zeker daarvan is ze niet.

De delegatie van 50Plus vertrok dan ook optimistisch uit het gesprek, er was volgens Henk Kroll meer dan aandachtig naar ze geluisterd. Als het aan 50Plus ligt gaat er van de 5 miljard lastenverlichting 1 miljard naar de gepensioneerden door de AOW te verhogen. Ook wil de partij een verhoging van de pensioenen.

De hoop van 50Plus was ook op zijn plaats gezien de uitspraak van de minister van Sociale Zaken, Lodewijk Asscher, voorafgaand aan het gesprek: “Ik verwacht dat ik zal vertellen dat ik in augustus voorstellen zal doen voor de koopkracht en dat ik dan ook voor de ouderen mijn best ga doen. En dat zij na afloop zullen vertellen dat zij dat hebben binnengehaald”.

Nico van Scheijndel

8 juli 2015

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.