Proud to be Senior

De Hema voor uw zorgverzekering

november 7th, 2013

Vorige week kwam de Hema met een goedkoop testament, deze week gaat ze de concurrentie aan met andere zorgverzekeraars door met een basiszorgverzekering met extreem lage premie te komen.

 

Bij de Hema kun je vanaf vandaag voor € 69 per maand per persoon een basis zorgverzekering afsluiten. Je hebt dan wel een eigen risico van € 860 per jaar. Wil je het standaard eigen risico van € 360, dan betaal je € 69 premie per maand voor je basisverzekering. De premie voor Hema zorgverzekering kun je via de site berekenen en als je wilt kun je daar ook een aanvullende verzekering of tandartsverzekering afsluiten. Als extraatje krijg je met je Hema zorgverzekeringspasje op alle aankopen bij de Hema 10 procent korting. Daar wordt de Hema zorgverzekering wel erg aantrekkelijk van.

Het is voor het eerst dat een grote winkelketen een zorgverzekering aanbiedt. Het is zeker bijzonder dat zij daarmee direct de concurrentie met andere zorgverzekeraars aangaat. Over het algemeen dalen de premies voor zorgverzekeringen dit jaar. Enerzijds door de grote winsten in 2012, anderzijds door de toegenomen concurrentie. De aanbieding van de Hema gooit wat extra olie op dit concurrentievuur.

 

Nico van Scheijndel

7 november 2013

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.