Proud to be Senior

Zorg voor elkaar

november 8th, 2011

Een marktplaats waar zorgvragers en zorgverleners, vrijwilligers en professionals elkaar ontmoeten. Het is een nieuwe initiatief, dat een landelijke dekking moet krijgen.

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen en blijven is het verlangen van veel ouderen én van de overheid. Om dat verlangen mogelijk te maken is vaak hulp nodig wanneer het niet meer helemaal zelfstandig kan. Voor die hulp kun je sinds kort gebruik maken van een nieuwe internetsite: www.zorgvoorelkaar.com. Op de site zijn opdrachten van hulpvragers te vinden en door de site gescreende vrijwilligers en professionele zorg- en dienstverleners.
Doel van de site is voor de initiatiefnemers, die al een flinke poos in de zorg actief zijn, om de samenwerking tussen professional, cliënt en mantelzorger te optimaliseren en daarmee een verbetering van de kwaliteit van zorg te bewerkstelligen.
Zorgvoorelkaar is nu nog actief in de Brabantse gemeenten Ettel-Leur, Breda, Geldrop-Mierlo en de gemeente Westland. Vanaf 2012 start de website ook met andere plaatsen in Nederland. Zorgvoorelkaar wordt ondersteunt door vrijwilligersorganisatie Mezzo en de organisatie voor zorgondernemers Actiz.

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.