Proud to be Senior

Wellness nieuwe vakantietrend

augustus 2nd, 2011

Reisorganisatie Neckermann denkt een nieuw gat in de vakantiemarkt te hebben gevonden, ze gaan voor de komende winter zogenaamde Wellnessvakantie aanbieden. Vakanties waarvan je totaal ontspannen thuiskomt.

De vakantiemarkt veranderd door het groter percentage ouderen die op reis gaat. Ouderen hoeven niet meer zo nodig op wintersport of gek te doen in Chersonissos. Ouderen hebben volgens Neckermann meer belangstelling voor aspecten als gezondheid, comfort en veiligheid. Voor het aanbod wintervakanties introduceert de reisorganisatie daarom wellnessvakanties. Ze mikken onder andere op ouderen die zich in de koude, donkere wintermaanden helemaal in de watten willen laten leggen. Volgens de reisorganisatie is een en ander ook nog betaalbaar. Zo kom je na een dergelijke vakantie totaal ontspannen en als herboren thuis.
Dat Neckermann nieuwe producten voor de veranderende vakantiemarkt ontwikkelt lijkt logisch. In 2020 is 34 procent van de Nederlandse bevolking 55 jaar of ouder, waarvan 20 procent 65 jaar of ouder

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.