Proud to be Senior

Den Haag wil eerste seniorendisco

augustus 25th, 2011

Deze week is de campagne gestart die ouderen moet aanzetten om te gaan dansen. In Den Haag ziet de PVV hierin aanleiding om in de hofstad te streven naar de eerste seniorendisco van Nederland.

Dansen is goed voor de motoriek, het evenwicht en nog plezierig bovendien. Deze week startte de campagne Mag ik deze dans van u? Olga Commandeur reist als voorvrouwe van de campagne het land door om dansen door ouderen te promoten. Ze krijgt in Den Haag bijval van de PVV die in de hofstad graag de eerste seniorendisco van Nederland ziet. De PVV wil dat de gemeente ondernemers gaat paaien om een dergelijke dansgelegenheid te openen. De gemeente zou makkelijker moeten zijn met het afgeven van vergunningen, leegstaande panden aantrekkelijk kunnen verhuren of de regeltjesmachine (geluidsoverlast) aan banden te leggen. Naast een seniorendisco wil ze bovendien een dansgelegenheid voor 40-plussers. Ook oudere jongeren willen volgens de PVV uit hun dak gaan op golden oldies.
Geen gek plan zo’n seniorendisco, maar slijpen of schuifelen op je zestigste, willen we dat? Maar als het nou goed is voor je?

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.