Proud to be Senior

Op naar de 150 jaar

juli 6th, 2011

Volgens dokter Grey van het Amerikaanse onderzoeksinstituut SENS is de eerste mens die 150 jaar wordt al geboren en zelfs 1000 jaar oud sluit hij niet uit. Alles haalbaar door regelmatig onderhoud van ons lichaam, met onderhoud van onze cellen.

Oud worden, heel oud worden is niet iets voor de verre toekomst, maar is al op redelijk korte termijn haalbaar. Dokter Grey van het Amerikaanse onderzoeksinstituut SENS dat zich bezighoudt met onderzoek naar veroudering, denkt dat de eerste mens die 150 jaar wordt al geboren is. Binnen twintig jaar zou zelfs de mens die 1000 jaar kan worden geboren kunnen zijn. Dr Grey verwacht dat nieuwe medische technieken de veroudering kunnen stoppen. Met behulp van onder andere stamceltherapie en gentherapie moet het verouderingsproces gestopt kunnen worden. Het proces is er vooral op gericht de vervuiling van onze cellen op te heffen zodat allerlei ziekten die door die vervuiling ontstaan, geen kans meer krijgen.
Volgens dr Grey worden we door zijn therapieën niet krakkemikkig oud, maar in blakende gezondheid, waarbij ouder worden het bijproduct is van een gezond lichaam. Lang leven is zo volgens de onderzoeker een kwestie van regelmatig onderhoud.

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.