Proud to be Senior

Goedkoop wonen in Spanje

februari 15th, 2011

Wonen in Spanje, land van zon, zee en een rijke cultuur, daar hebben veel ouderen wel oren naar. Helaas lijkt dat alleen voor de rijke ouderen weggelegd, lijkt, want sinds kort is er een alternatief.

Met een nieuw initiatief wil Ricardo Perez Baldo Nederlandse ouderen de gelegenheid geven om een goedkope huurwoning in Spanje te bemachtigen en zo te kunnen genieten van het prettige klimaat zonder de papieren rompslomp. Baldo die directeur is van bouw- en ontwikkelingsbedrijf Procons Ridos S.L. heeft om zijn doel te realiseren de organisatie Spanje55plus opgericht. Verder is hij samenwerking aangegaan met Nederlands woningbouwcorporaties. Deze helpen hem bij de juiste voorlichting, verdeling en betrouwbare begeleiding.
Het concept van Procons Ridos bestaat er uit dat goedkope huurwoning worden aangeboden en dat de huurders begeleid worden bij de papierwinkel en de verhuizing. De huurders van het appartementencomplex krijgen de beschikking over een eigen gezamenlijk zwembad en aangelegde tuinen. Verder ligt het eerste project van Procons Ridos op enkele minuten van winkels, openbaar vervoer en de aantrekkelijke stranden.
Belangstelling zegt de heer Baldo voldoende te hebben, de site  (www.spanje55plus.com) wordt veel bezocht en op de Second Home beurs heeft hij vele gesprekken gevoerd met geïnteresseerden. De eerste woningen komen op korte termijn beschikbaar, een driewoning van 70 m2 gaat 320 euro huur kosten, exclusief 50 euro maandelijkse servicekosten.

Comments are closed.

twitter.com/@proudtobesenior

proudtobesenior

Neem contact met ons op

Neem contact op

Copyright © Proud to be Senior. All rights reserved.